tirsdag 12. november 2013

HØYGRAVID

Fra nå av kan jeg faktisk kalle meg høygravid! Det vil si at det er 40 dager igjen til termin, og at jeg har gjennomført cirka 86 % av svangerskapet.

Det er så fint å tenke på at det ligger en nesten ferdig bakt baby inni denne magen - og ikke en hvilken som helst baby heller. En baby som er litt meg og litt J. Ikke for å være innbilsk, men det må jo bare bli en helt fantastisk baby! 

Jeg er kjempespent på hvordan hun er, og hvordan hun ser ut. Vil hun få Js mørke krøller eller mine lyse lokker. Js brune øyne eller mine blå? Js høypigmenterte hud eller min lyse hud med fregner? Jeg har lest at nyfødte ofte ligner mest på faren - at det er en slags naturlig farskapstest, på en måte.. Det betyr selvfølgelig ingenting hvilken farge hun får på øynene, håret og huden - vi kommer til å elske henne akkurat like høyt uansett.


Uken har til nå vært hektisk med kurs i går kveld og obligatorisk innlevering på det andre kurset jeg tar i dag. I går var jeg hjemme klokken ti og i dag var jeg hjemme klokken seks, så i morgen planlegger jeg å gå litt tidlig fra jobb. 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer :D

  Ønsker deg en knallfin kveld,
  Klemmer fra Jatte :)

  SvarSlett
 2. For en nydelig mage du har! Jeg hadde ikke trodd jeg skulle si det, over i unger som jeg tidvis føler at jeg er ;) men nå savnet jeg i grunn den store magen… :) Ønsker deg all mulig lykke til videre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk - så hyggelig å høre :-) Jeg liker magen, men jeg skal innrømme at jeg gleder meg litt til å heller ha en baby, altså!

   Slett