onsdag 15. desember 2010

Nordbohus Karat/Opal

Huset vi har valgt er fra Nordbohus. Vi tok utgangspunkt i Karat:


Vi har fjernet noen vinduer og utvidet terassen, men ellers blir fasaden ganske lik som på bildet. På grunn av størrelsen på tomten ble vi nødt til å redusere lengden på huset med 1, 8 m. Ifølge leverandøren gjorde dette at huset vårt nå ligner mer på Opal, men jeg syns nå fremdeles både fasade og planløsning minner om Karat. Samme kan det være, det blir perfekt for oss i hvert fall :-)

Vi har valgt en åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue:Vi kommer mest sannsynlig ikke til å sette opp veggen mellom spisestuen og stuen, og ytterveggen i spisestuen er flyttet ut jevnt med kjøkkenveggen. Skjønner? Videre blir det ene badet "walk in"-garderobe, og det andre badet blir slått sammen med boden. De tre modulene på 60 cm vi har fjernet er tatt fra soverom/bod, stue/bad og spisestue/kjøkken. Tror det blir bra, jeg :-)

*******************************************************************************
J har akkurat fortalt meg planen for morgendagen. Den innebar mange "hvis" - hvis ikke det snør, hvis ikke det har frosset i natt, hvis vi får tak i betong... Krysser fingrene for grovstøping i morgen!2 kommentarer:

  1. Flott hus dere har valg :) Og kjekt at du blogger, enklere for oss venner og følge med :)
    Må hilse snekker J og ;)

    Lillejon :)

    SvarSlett
  2. Min første kommentar! Takk for tilbakemelding :) skal helsa tilbake fra J :)

    SvarSlett