fredag 17. desember 2010

Kjøkken

**************************************************************************************
Først dagens update: Fremdeles ingen støping, men ingen grunn til panikk - J har en plan! I motsetning til planen jeg presenterte tidligere denne uken, skal denne visstnok være bokstavlig talt vanntett. Jeg kommer tilbake med nærmere beskrivelse ila helgen.

**************************************************************************************

Så, over til dagens tema: KJØKKEN

For øyeblikket er det dette Norema-kjøkkenet som stemmer best overens med bildet jeg har i hodet mitt:


(Ventilatoren skal selvfølgelig også være hvit.)

Vi skal få tilbud fra et par leverandører til, men vi er ganske sikre på at det ikke blir store forandringer på selve kjøkkenløsningen. Løsningen er planlagt ut fra IKEAs råd angående soner:
Om plassen og budsjettet tillater det, skal vi ha skap for oppbevaring av kjøkkenmaskin og vinskap i "baren". I stedet for et tradisjonelt kjøleskap ønsker vi oss kjøleskuff, og høyskapet på enden skal inneholde et fryseskap. Vi har ikke bestemt oss for om det skal være innebygd eller ikke. Tror dette fra Samsung kunne passet fint inn:

Det holder visstnok alltid jevn og optimal temperatur og er helt frostfritt (noe som er en fordel siden J ødelagte vårt forrige kjøleskap da han skulle avise frysen :-P). Det har en enkel ismaskin (isbitmaskin?) og oppfyller energiklasse A+.

Vi har også ført opp Quooker (som leverer rent, kokende vann rett fra kranen) på ønskelisten, men vi får se hva vi skal ta oss råd til...

Vi hadde satt opp et budsjett før vi gikk i banken, men dette har allerede blitt oppjustert en gang. Det koster å være kar, som det heter. "Å være kar" innebærer i dette tilfellet å ha det råeste kjøkkenet :-P Neida, tenker vi havner omtrent midt på "rått kjøkken-skalaen" :-)

Nå gjenstår det bare å se om vi klarer å holde oss innenfor det nye budsjettet. Til info kan jeg jo nevne at de kronene vi har plusset på kjøkkenbudsjettet er tatt fra en annen post, så totalbudsjettet er fremdeles det samme. Enn så lenge...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar