mandag 20. desember 2010

Spisestue og stue

Som nevnt tidligere, har vi valgt en åpen løsning mellom kjøkken, spisestue og stue. Tegningene ser slik ut:


Vi har som sagt flyttet veggen i spisestuen ut jevnt med kjøkkenveggen, og vi kommer mest sannsynlig ikke til å sette opp veggen mellom spisestuen og stuen. J har nemlig allerede begynt å planlegge konfirmasjonen til våre ufødte barn :-P Neida, han bare brukte det som et argument for å fjerne skilleveggen. Jeg er egentlig helt enig med han, det blir jo kjempegod plass til middagsbesøk og andre festligheter :-) Min eneste innvending er at da blir ovnen stående midt mellom kjøkken, spisestue og stue uten noe "fast holdepunkt".

I helgen var vi å så på noen spisestuestoler fra Bohus som jeg har tenkt på siden jeg så en annonse i et blad. De er lilla og mye mer moderne enn hva jeg har sett for meg tidligere. Jeg syns de var behagelige og minst like tiltalende i virkeligheten, så jeg tror vi kommer til å gå for de. J var ikke like begeistret som jeg, men slett ikke så skeptisk som jeg fryktet han kom til å være :-)


Vi var også innom IKEA å så på KIVIK-sofaen. Jeg liker i utgangspunktet sofaen:Prisen og ekstra trekk trekker opp siden jeg så godt som har bestemt meg for hvit sofa (Jeg innser at jeg mest sannsynlig kommer til å gå lei innen ett par år, men siden jeg i en alder av 27 enda ikke har kjøpt meg en sofa føler jeg at jeg "fortjener" en hvit sofa :P).

Sofaen gir oss fleksibilitet siden den leveres i praktiske moduler som kan settes sammen eller fungere på egenhånd. Jeg ble dessverre litt skuffet da vi prøvesatt den i helgen. Den var ikke så god som jeg hadde håpet. Neste gang skal jeg teste med noen ekstra puter, kanskje det utgjør den lille forskjellen?

3 kommentarer: