fredag 8. november 2013

Gravid uke 34

Tenk at det er fredag igjen! Det er helt utrolig hvor fort tiden går nå. Det er bare 3 uker igjen til permisjon og 6 uker til termin! Den lille i magen er nå 2300 g og 41 cm i full lengde.

Babyverden skriver også at mange føler seg periodevis litt tung nå, mens andre er fortrolige med den "nye" kroppen og viser stolt frem magen i trange klær. Jeg vil si at begge deler stemmer for min del. Enkelte dager føler jeg meg stor som et hus - spesielt de dagene jeg er hoven i ankler, hender og ansikt. Når jeg ruller meg ut av sengen med tilhørende lydeffekt (type stønn), gleder jeg meg litt til å få kroppen min tilbake, altså.


Andre dager føler jeg meg bare utrolig flott og stolt over magen. Det er jo ikke tvil om at den tiltrekker seg en del oppmerksomhet, og stort sett synes jeg det bare er utrolig hyggelig. Det som skjer inni magen er i hvert fall hyggelig. Det er betryggende å kjenne at hun romsterer rundt inni der, hikker og styrer på. Jeg er så spent på å endelig få møte henne!


I dag har jeg jobbet hjemmefra og jeg har egentlig gått i joggeklær i hele dag, men nå har jeg pyntet meg litt fordi vi får besøk av søsteren min og mannen hennes i kveld. Jeg og Gina skal lage kvelds  - hun har satt opp menyen, men jeg tror det blir andebryst og tiramisu, så det blir spennende å se om vi får det til.

1 kommentar: