søndag 30. mars 2014

Dåpsgave - Forsølvet smokk

Jeg var veldig usikker på hva vi skulle gi mini i dåpsgave - og om vi skulle gi henne noe i det hele tatt. Hun fikk jo selve selskapet hos oss, men jeg ville gjerne gi henne et fysisk minne fra dagen også. 


Etter litt googling etter inspirasjon bestemte jeg meg for å sølvforgylle den første smokken hennes. Nå ser det ut som hun allerede har sluttet med smokk, men hun hadde i hvert fall en liten periode der hun brukte smokken litt. Da var det denne smokken hun først tok - og det skjedde klokken fem på tolv på nyttårsaften.Jeg ba de også om å gravere inn navnet hennes og fødselsdatoen på den sølvforgylte smokken, men det gikk visst ikke. 


I siste liten bestemte jeg meg også for å gi henne et gullhjerte som jeg selv brukte da jeg var liten. Hjertet har allerede mine tannavtrykk, og nå kan det også få hennes. Jeg foreslo også i kortet at hun kan gi det videre hvis hun en gang får barn.


4 kommentarer:

 1. Hei! Hvor fikk du sølvforgylle smokken? Skal snart ha barnedåp selv, og ble litt inspirert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du ble inspirert :-) Jeg leverte den bare hos en gullsmed så sendte de den til noen som gjorde det. Tror de fleste gullsmeder tar i mot ting til forsølving. Jeg hadde lest at det kostet rundt 500 kr, men min kom på 800 kr - mulig det er pga hanken, men det er jeg ikke sikker på... Lykke til med dåpen, da!

   Slett
 2. For en fin idé! Supersøtt!

  SvarSlett