torsdag 27. mars 2014

Kakebordet

Min erfaring er at det alltid er for mye kaker. Allikevel klarer jeg ikke å begrense meg når jeg planlegger. Søsteren min laget selve dåpskaken - en Hummingbird-gulrotkake. Den skulle være hvit og dekoreres i rosa.


For å få et litt "fancy" kakebord ville jeg lage søte muffins til å sette i muffinsstativet mitt.


Videre trengte vi noen glutenfrie alternativer - det ble en peanøttkake laget av svigermor og en ostekake laget av min mor. I siste liten bestemte jeg meg også for å lage pavlova - den er jo så god! I tillegg lager svigermor så gode boller at de måtte vi jo bare ha også...Det ble selvfølgelig altfor mye kaker til de 16 gjestene, så vi la noe i fryseren, ga vekk noe og spiste kake i flere dager etter dåpen.


Helhetsinntrykket av kakebordet ble også ganske bra, synes jeg. Søsteren min hadde ganske mye pynt til overs etter at hun hadde pyntet kaken, så jeg brukte det til å pynte muffinsene. Hun stilte også med et stilig etasjefat som jeg brukte til bollene.

2 kommentarer:

  1. oioi , det ser ekstremt godt ut!!! dere er flinke , sånt hadde jeg ikkeklart å stelle i stand . flinke og heldige dere er at dere kan hjelpe hverandre! det er viktig, så fint å ha familie i nærheten . det har ikke jeg

    SvarSlett
  2. Ja, vi er veldig heldige som har hverandre og annen familie i nærheten - jeg hadde ikke klart det alene heller.. håper du har noen venner som kan bidra, eller i hvert fall en hjelpsom mann, da :-)

    SvarSlett