tirsdag 25. mars 2014

Bord dekket til dåp

Jeg hadde allerede kjøpt litt "stæsj" fra Panduro som jeg hadde tenkt å pynte med og champagneglass fra IKEA. Uken før dåpen "datt" jeg også over noen søte sugerør på Kremmerhuset og enda mer "stæsj" på Nille. Jeg hadde bestemt meg for hvordan serviettene og bordkortene skulle se ut, men ellers skulle jeg ta pyntingen av bordet på sparket.


Når det gjelder borddekorasjonene, stolte jeg som vanlig 100% på Blomsterverkstaden og Ingvill fikk litt input om farger og størrelse, men ellers frie tøyler. Resultatet ble som alltid nydelig og meget passende til anledningen.


Jeg og søsteren min samler på samme servise og bestikk, så det jeg manglet, lånte jeg av henne. Jeg startet med tallerker, glass og bestikk. Videre la jeg ut en "glitterløper" fra Nille og plasserte serviettene, bordkortene og sugerørene, og bordet så allerede ganske festlig ut.


Bordkortene var enkelt og greit et lite bilde av mini festet på glassene med en sølvklype. Jeg hadde også limt blomster på halvparten av klypene og sommerfugler på den andre halvparten.


Jeg hadde bestilt tre blomsteroppsatser. Ellers på bordet satte jeg ut to lysfat og en telysestake og en pompongserviett i hver ende av bordet.


Når jeg fikk blomstene fikk jeg også seks enkle orkideklokker til å plassere i små vaser. Jeg satte en på hvert lysfat og en sammen med lyset og servietten i hver ende av bordet. De to siste satte jeg på salongbordet.


Jeg hadde det kjempegøy med dåpsforberedelsene og jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet også.


5 kommentarer: