mandag 16. juni 2014

Bord dekket for Baby Shower

Her kommer siste innlegg fra baby showeren. Som dere sikkert har skjønt, har søsteren min en liten babygutt i magen. Jeg  gleder meg skikkelig til å bli tante og ser frem til mye gøy med to småtasser i årene som kommer. Vår "gjeng" har for lengst adoptert den amerikanske skikken med å arrangere "Baby Shower", og jeg synes det er en fin måte å gjøre litt stas på den vordende mammaen. 


Denne gangen var det jo søsteren min sin tur til å bli "dusjet", så da passet det fint at vi har god plass til å invitere folk, at jeg elsker å lage til slike temafester og at jeg er gift med en ryddemaskin. J er kjent for å rydde opp etter seg - og andre - når han har vært på fest, og om jeg har 20 jenter på baby shower er intet unntak. Han hadde mini mens vi andre dusjet søsteren min, og han ryddet opp mesteparten etterpå - *drømmemann*. I tillegg fikk jeg god hjelp av flere andre venninner til å lage mat og kaker, så jeg gjorde ikke alt selv, altså.


Jeg har jo allerede vist litt av forberedelsene, og her kommer altså noen bilder av bordet. Søsteren min har utrolig mange venninner og hun er kjempeflink til å holde kontakten med alle - i tillegg inviterte vi noen naboer som vi har lyst å bli bedre kjent med. Vi kunne ha invitert enda flere naboer, men måtte til slutt sette strek ved cirka 30 inviterte. 


Det var heldigvis noen som ikke kunne komme, så vi skulle etter planen være 22 stykker totalt. Jeg fikk akkurat plass til 22 stykker rundt langbordet når jeg dekket på, men da tre stykker måtte trekke seg, fikk vi litt bedre plass rundt bordet på selve dagen. Jeg brukte finserviset og vårt vanlige servise, vanlig bestikk og bestikk fra utekjøkkenet og ulike champagneglass fra IKEA. Mens jeg holdt på å dekke bordet, tenkte jeg på hvor glad jeg er for at vi har så god plass i stuen, at vi har så mange stoler (jeg brukte også utestolene) og så mye servise etc. Man kan jo selvfølgelig låne fra andre, men jeg synes det er veldig greit å slippe å styre med det.

Jeg pyntet med en sølvløper, telys og servietter fra Nille. Jeg laget noen serviettpompomger, men ikke en til hver som jeg gjorde til dåpen.. I tillegg satte jeg ut noen roser som vi hadde fått til halvtårsdagen til mini. På plassen til æresgjesten lå jeg en liten blå sløyfe.


Til slutt avslutter jeg med et bilde av gavebordet - hun fikk så mye fint!


Tusen takk til alle som var med å gjorde det til en fin dag for den fantastiske søsteren min!

1 kommentar:

  1. Tusen takk til alle, ja, og ikkje minst ein stor takk til deg! Heldige meg som har verdens beste søster! =)

    SvarSlett