mandag 7. april 2014

Bursdag

Nok et år har gått, og for et år det har vært! I løpet av det siste året har jeg rukket å bli gravid, gjennomføre et - litt kortere enn normalt - svangerskap (ville bare nevne det i tilfelle noen regner på antall måneder og finner ut at noe ikke stemmer), føde og endelig bli mamma til verdens herligste lille jente.


I fjor på denne tiden satt jeg i møter og snakket om strategier og vekstplaner. Nå går jeg hjemme og snakker babyspråk og synger (!) barnesanger - og jeg elsker det. Akkurat nå kan jeg ikke si at jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen, men vi får håpe at jeg er mer klar når det nærmer seg vinter igjen.


Dagen i dag har vært ganske lik en vanlig dag - med unntak av litt presanger og et koselig, lite besøk. Jeg serverte kun rester fra dåpen, så det innebar svært lite forberedelser - hvilket var deilig til en forandring. Jeg liker jo å planlegge og stelle i stand selskaper, men av og til er det godt å slippe unna med minimale forberedelser også. 


Den beste gaven var nok den fra J - en tur til Praha. Han lanserte ideen i går kveld og etter en del googling om flyreiser og storbyferier med baby, lot jeg han bestille turen. Vi reiser i mai og blir borte i fire netter. Vi har vært i Praha en gang før og vi likte byen veldig godt, så nå gleder vi oss til å reise tilbake sammen med Jenny.

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med dagen som var! Ønsker at 2014 bringer masse godt, nytt, morsomt og spennende!

    SvarSlett