fredag 25. oktober 2013

Gravid uke 32

Da var det fredag igjen, gitt. Den lille i magen er nå cirka 1800 g og 38 cm i full lengde. Ifølge Babyverden vokser ikke kroppen like fort lenger. Jeg håper det betyr at jeg snart slutter å være sulten hele tiden og legge på meg bortimot ett kilo i uken. Det er helt greit å legge på seg, altså, men jeg synes godt det kan stagnere litt igjen nå snart..Sånn ellers går det veldig bra, men jeg merker at jeg ikke har samme kapasitet som tidligere og er mye sliten. I dag har jeg invitert noen nabodamer på en hyggelig aften. Jeg hadde egentlig tenkt å legge listen lavt og bare servere noe chips og greier, men det greide jeg jo ikke. Nå har jeg laget muffins og jeg har foccaciaen i ovnen. Etter en bloggepause på sofaen, skal jeg legge opp ost, skinke og andre godsaker som jeg skal servere.
3 kommentarer:

 1. Så deilig med besøk! Jeg husker fortsatt min uke 32 veldig godt enda det er to år siden snart. Første møte med bricanyl og premature rier. Hurra :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå måtte jeg google meg frem til hva du snakker om.. :-) Det dukker stadig opp ting man ikke har hørt om. Ja, det var veldig kjekt med besøk, selv om forberedelsene tok litt på, som du kan lese i dagens innelgg :-)

   Slett
 2. Hehe ja det dukker alltid opp noe nytt i et svangerskap. Enten ens eget eller andres ;-)

  SvarSlett