onsdag 23. oktober 2013

Gratis babypakker

Når man er gravid kan man bestille noen gratis pakker med vareprøver av baby- og mammaprodukter. Det er jo helt topp for uerfarne mødre siden man da får testet ut litt ulike merker og varianter.

I helgen bestilte jeg alle pakkene jeg kom over og i dag har jeg hentet ut to av de. Jeg merket at det egentlig føltes litt flaut å be om gratis ting og er derfor glad for at to av pakkene kommer direkte hjem i posten.I dag har jeg hentet pakkene fra Vitus Apotek og Apotek 1. Bildene over viser pakken fra Vitus Apotek. Den var helt grei, men inneholdt stort sett vareprøver av diverse kremer. Bildene under viser pakken fra Apotek 1. Denne hadde et mye mer variert innhold og ga rett og slett et bedre førsteinntrykk.Jeg tenker at jeg lager et samleinnlegg over hvor jeg har bestilt de ulike pakkene, hva de inneholdt og hva jeg synes om de når jeg har mottatt alle.

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Rimi-pakken synes jeg er den beste :)
  Har du bestilt den?
  Jeg har akkurat funnet siden din (gjennom nib), og deg kommer jeg til å følge. En god blandings av alt :)
  Lykke til videre med graviditeten (ps det sies at halsbrann gir barn med mye hår..... - det stemte med Maja'n min som kom i februar )

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg mener at jeg har bestilt den også, men jeg har ikke fått den enda. Tror den skulle komme i posten..? Så koselig at du vil følge meg videre :-)

   Slett