fredag 11. oktober 2013

Gravid - uke 30

Da var det fredag igjen. Nok en uke er overstått og det vil for min del si at det er 10 uker (og to dager) igjen til termin! Ifølge Babyverden er den lille i magen nå cirka 1600 g og 36 cm i full lengde. De skriver også at noen fostre snur seg på denne tiden og at man da kan kjenne at hodet presser mot bekkenbunnen. 

Jeg har jo tidligere fortalt at jeg mistenkte at hun hadde snudd seg forrige fredag, men jeg har slett ikke vært sikker. I begynnelsen av uken følte jeg at jeg kjente mindre bevegelser helt nede i magen, som er der jeg har kjent mest tidligere, men mot slutten av uken, har jeg følt at det har vært bevegelse overalt. Det som har vært konstant hele uken, er at det trykker mye mer nedover enn tidligere, og det kunne jo tyde på at hun hadde snudd seg.  

Siden hun lå slik til at det var vanskelig å se ansiktet på forrige ultralyd, fikk vi tilbud om å komme tilbake noen uker senere og prøve på nytt. Det takket vi ja til og i dag var dagen for det som ble den fjerde ultralyden i løpet av svangerskapet. Det ble fort konstatert at hun ikke har snudd seg. Hun lå i dag litt mer vridd til høyre, men fremdeles med hodet opp.

Det var uansett utrolig koselig å se henne igjen. På vei hjem var jeg innom å så på farger til babyrommet. Jeg har ikke helt bestemt meg, men jeg tror det blir tre vegger i en lys gråfarge og en i en lys lillatone med en rosa wallsticker fra Sne design. Det var mye salg i dag også, så jeg plukket visst med meg to pysjamaser, to selebukser og en kjole også, gitt...
2 kommentarer:

  1. Det er så koselig å lese bloggen din. Jeg sniker innom hver dag :-D nydelig mage ♡

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy at du liker bloggen min :-) og tusen takk for at du er så flink å komme med hyggelige tilbakemeldinger - det er kjempekoselig :-)

      Slett