torsdag 25. juli 2013

Kyllingspyd med karriris og rømmesalat med spekeskinke


I dag har vi grillet - igjen. I dag ville jeg lage noe enkelt med kylling. Hvis du vil lage det samme trenger du:


  • To kyllingfileter + litt olivenolje og grillkrydder til "marinering"
  • 1,5 dl ris + vann + litt salt og karrikrydder
  • To blad isbergsalat + 1/4 agurk + 1 tomat + 1/2 spisspaprika + 1/4 rødløk + 1/2 avokado + 1/2 eple + 3 ss rømme + litt salt og pepper + 4 sneier spekeskinke
  • 3 skiver + kryddersmør
  
Skjær opp kyllingen og la den marinere noen minutter i litt olivenolje og grillkrydder. Tre deretter kyllingen på grillspyd.



Kok risen i vann med salt og karri. Jeg bruker en riskoker fra Tupperware som er helt genial.


Skjær opp salat, agurk, tomat, paprika, avokado, rødløk og eple. Bland inn rømme og krydre med salt og pepper.


Stek kyllingspydene, brødskivene og spekeskinken på grillen. 


Smuldre spekeskinken over salaten og server.




Når J virkelig liker det jeg lager til middag sier han: "Ja, dette var jo kult", og det sa han etter første bit i dag - det kaller vi suksess :-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar