onsdag 24. juli 2013

Til mannen minI dag er det to år siden du fridde til meg. Det var vel egentlig mest en formalitet, da det stort sett var bestemt at vi skulle gifte oss året etterpå, men det var selvfølgelig fantastisk å endelig ”gjøre det offisielt”.  Vi pleier ikke å feire denne datoen siden vi har bryllupsdag bare en knapp måned tidligere, men i dag tenkte jeg at det var på sin plass å hedre mannen jeg har valgt å dele livet mitt med.

August 2008

Du hadde lenge vært en venn av min søster, og jeg visste sånn sett hvem du var, men det var først i august 2008 vi fikk øynene opp for hverandre. Jeg kom fra et relativt langvarig forhold, og hadde ikke tenkt å involvere meg med noen enda, og i hvert fall ikke med en seks år yngre gutt. Selv om jeg gjorde det jeg kunne for å ikke falle for deg, var det noe med deg som gjorde at jeg fortsatte å møte deg, oftere og oftere. Man kan kanskje si at hjertet mitt forstod mer enn hjernen, og heldigvis fortsatte jeg å lytte til hjertet, selv om jeg sa til meg selv, og andre, at det ikke var noe seriøst.

LOST WEEKEND

Nå, fem år senere, har vi opplevd mye sammen. Vi har reist til fjerne verdensdeler, som Australia og Amerika. Vi har tilbrakt utallige kvelder og dager sammen, bare du og jeg. Vi har bygget drømmehuset, sammen. Vi har kommet inn i en rytme som gjør at vi nesten aldri krangler, fordi det er ingenting å krangle om. Vi har giftet oss, og det er ingen tvil om at vi skal være sammen for alltid. Og sist, men ikke minst, vi holder på å dyrke en baby!

En helt vanlig dag - bare du og jeg :-)

Takk for at du alltid får meg til å føle meg trygg, takk for at du alltid får meg til å le, takk for at du alltid får meg til å føle meg vakker, takk for at du alltid passer på meg, takk for at du lar meg mase om støvsuging og klesvask, takk for at du prøver å forstå når det jeg sier ikke gir mye mening, takk for at du rer opp sengen hver eneste dag, takk for at du alltid jobber så hardt, og sist, men ikke minst, takk for at du valgte meg og for at du har puttet en baby i magen min <3
 
 
I LOVE YOU


4 kommentarer: