søndag 14. juli 2013

Gravid - uke 17

Nå er jeg i uke 17 i svangerskapet. Formen er stort sett fin, men jeg har merket litt ligamentsmerter, spesielt om natten når jeg snur meg i sengen. Ifølge Babyverden er dette helt normalt. Ifølge Babyverden er fosteret nå 180 g og full lengde er 17 cm. Jeg synes det er helt urtolig å tenke på at jeg har en såpass stor baby i magen. Jeg tror ikke jeg har kjent liv enda, men jeg gleder meg veldig til det skjer. Neste uke skal vi på ultralyd og jeg håper, i tillegg til å få bekreftet at alt er bra selvfølgelig, å få bekreftet om det er en gutt eller en jente. Jeg har prøvd å "kjenne etter", men jeg har virkelig ingen ide om hvilket kjønn det er.

Jeg har ikke lagt på meg noe særlig enda, men jeg har begynt å få litt mage. Jeg tror ikke den er så stor at folk tørr å spørre meg om jeg er gravid enda - det er i hvert fall ingen som har gjort det til nå.


Dagens innlegg har jeg, som dere ser, valgt å illustrere med bilder av meg selv. Litt kleint å ha fotoshoot for seg selv - man føler liksom at alle naboene ser hva som foregår og lurer på om man er riktig vel bevart. Jeg tenker som så at "prosjekt baby" foregår jo tross alt inni kroppen min enn så lenge, så om bloggen skal handle om det, må jeg ha litt bilder som viser utviklingen også. Jeg hiver derfor også med et skikkelig magebilde som jeg tok etter en tur på fredag: 

 

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med graviditeten! Hyggelig at du er tilbake i bloggverdenen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det - jeg syns det er veldig hyggelig å være tilbake også :-)

   Slett
 2. Verdens finaste lisa;)

  SvarSlett
 3. Verdens finaste lisa;)

  SvarSlett
 4. For en søt liten mage du har fått deg! Du har så utrolig mye kjekt i vente, for å ikke glemme en travel tid! :) Nyt kjærligheten og at dere bare er to, for plutselig har du fått en liten som krever masse masse oppmerksomhet!

  SvarSlett