onsdag 13. august 2014

Matboks i boks

Jeg er nok litt over gjennomsnittet glad i bokser. Nesten hver gang jeg ser oppbevaringsbokser til salgs, får jeg lyst til å kjøpe de. Siden jeg allerede har et helt kjøkkenskap fullt av dyre Tupperware-bokser med livstidsgaranti, pleier jeg allikevel nesten aldri å kjøpe bokser beregnet til bruk på kjøkkenet. 


Når jeg så at Kaluza-matboksen var i salg igjen, måtte jeg derimot gjøre et unntak. Jeg har angret på at jeg ikke kjøpte den sist den var for salg, så nå kjøpte jeg likså godt tre stykker - en til hver.

Jeg gruet meg litt til å se Js reaksjon. Jeg forventet at han skulle bli litt oppgitt siden det ovennevnte skapet allerede er ganske fullt, men der tok jeg feil gitt. Først var han kanskje litt skeptisk, men når han så at boksen brettes ut og foldes sammen igjen, ble han like entusiastisk som meg, og spurte hvorfor jeg ikke hadde kjøpt flere!Jeg kjøpte matpakke-boken til Susanne Kaluza tidligere i sommer, så nå er jeg proppfull av matpakkeinspirasjon - det er nesten så jeg gleder meg til å begynne i jobb igjen, bare for å kunne lage gøy matpakke.Boken inneholder mye god inspirasjon, tips og nyttig informasjon. Jeg synes spesielt avsnittene "Vitaminsjekken" og "Hvor mye frukt og grønt trenger barna" var nyttige.


4 kommentarer:

 1. Hei!
  Kan eg spørre kvar du fekk kjøpt desse boksane?

  Mvh. fast leser over lengre tid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Kjøpte de på Rimi - tror det er kun der de selger de :-)

   Slett