lørdag 19. november 2011

Skjenk - check

Jeg har lenge vært på jakt etter en skjenk til å plassere under vinduene i spisestuen, men jeg har ikke funnet en før nå. Jeg har sett etter en i hvit høyglans siden både spisebordet og vitrineskapet er i høyglans, men jeg bestemte meg til slutt for å droppe hele høyglansen.

Jeg fant ut at det var bedre å gå for noe helt annet enn høyglans siden jeg ikke klarte å finne nøyaktig samme farge som skapet og bordet til en overkommelig pris. 


Lampen er også ny - kjøpt på IKEA. Lampene over spisebordet er ikke hengt opp enda. Kanskje i morgen... Jeg får mer og mer tro på at det kommer til å fungere - at de svarte lampene blir bra i kombinasjon med den svarte sommerfuglklokken.


I skjenken har jeg fått plass til blant annet bestikk, stearinlys og duker - så nå er det god plass til servise i vitrineskapet. skjenken har jeg endelig fått en passende plass til Georg Jensen-fatet. For anledningen stylet med sølv og lilla kuler og hjerter:


Jeg ser at telleren har passert 30 000, så da passer det vel bra med give away i morgen :-)

 Ønsker alle som titter innom en fin lørdagskveld!


6 kommentarer:

 1. NICE!! Er på sjenkjakt selv! Hvor er denne fra? Og, spisebordet deres er jo bare lekkert! Tror absolutt de lampene vil fungere utmerket over spisebordet :-D

  SvarSlett
 2. Fint du har det! Likte sommerfuglklokka veldig godt! Stilig!
  Ønsker deg en fin lørdagskveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Herlig :)
  Elsker virkelig spisestuen din.
  Den var råkul!

  Go lørdag til deg også :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fine kommentarer :-) skjenken er fra Skeidar - jeg glemte visst å skrive det...

  SvarSlett
 5. Gud kor flott da blir! Gleda meg til å feira jul der, ja! Snakkast til helga!! :D Gina

  SvarSlett