søndag 13. november 2011

Farsdag

Siden vi ikke har barn og min far er på jobb, har vi feiret farsdagen med Js foreldre og søster og moren min. Jeg er ikke noen kakebaker, men en gang må jeg jo lære... Det er ikke det at kakene mine blir totalt mislykket, men de blir heller ikke helt sånn som de skal være.

Denne gangen hadde jeg forsøkt meg på Oreokake a la "Noe på hjertet". 


Som vanlig ble kaken helt OK, men jeg må ha gjort noe feil. Den var veldig bløt og den rant utover når vi delte den opp. I tillegg var den veldig mektig, så hvis jeg skal prøve meg på denne igjen, kommer jeg nok til å redusere lagene med sjokolademousse og ostekrem.


Alt i alt en vellykket farsdag, selv om kaken ikke ble helt hundre og selv om ikke Pappa var her. I tilfelle du er innom: Gratulerer med farsdagen, verdens beste Pappa!

3 kommentarer:

 1. Jeg lagde også Oreokake med Jordi/Noe på Hjertet sin oppskrift. Min blei også litt feil på, men tror jeg kan komme med et par tips muligens.
  Syns ikke kaken vår ble like mektig som jeg har smakt den tidligere. Dog usikker på hvorfor altså.
  Jeg stivpisker kremen så den blir ganske så hard. Før jeg blander det med kremost&melis-blandingen.
  Sjokolademoussen pisker jeg også KRAFTIG!
  Det hvite topplaget blandet seg med sjokolademoussen, så det så igrunn ganske så marmorert ut - antageligvis for at jeg la kjeksbitene mellom lag 3 og 4. Dumt..

  Usikker på det har noe å si, men jeg setter ikke kaken i kjøleskapet underveis. Sånt har jeg ikke tid til;) Hehe!

  Sikker på at du får bedre til neste gang:)
  Nydelig hus og blogg du har:)
  Klemklem, Fruen i nord!

  SvarSlett
 2. Det er lurt å lage kaken 1-2 dager før du skal servere den. så får den et par døgn i kjøleskapet. Da stivner den bra :-)

  SvarSlett
 3. Takk for gode tips begge to! Kanskje jeg skal prøve meg en gang til..

  SvarSlett