fredag 12. september 2014

Liten og god vogn nummer to

Dette er det jeg har brukt hvert ledige minutt av dagen i dag på. Søking på internett, leting etter anbefalinger og produkbeskrivelser.


Jeg er fremdeles veldig fornøyd med Emmaljungaen vår og jeg ville uten tvil ha valgt denne som vogn nummer en igjen - MEN, den tar stor plass i bilen. Nærmere bestemt, tar den all plassen i bagasjerommet vårt.

Nå ønsker jeg meg en liten og god vogn som jeg kan ha i bilen. Babyzen Yoyo er en overlegen favorittt - den kan slås sammen med en hånd, veier under 6 kg, og prisen er ikke avskrekkende - MEN, det er ett stort minus: Barnet kan ikke sitte bakovervendt.

Så vidt jeg kan finne ut, er Buggaboo Bee den eneste vognen som blir ganske liten sammenslått, som man også kan bruke bakovervendt - MEN, denne er selvfølgelig betraktelig dyrere enn Babyzen. 


Når jeg startet jakten tenkte jeg at jeg bare skulle ha en enkel, billig vogn, men det er tydeligvis ikke enkelt når man vil ha muligheten til å bruke den bakovervendt. En del av meg har skikkelig lyst til å bare gå for Babyzen, men tanken er jo å bruke den når vi er i ukjente omgivelser, og da har jeg i hvert fall lyst at mini skal kunne se meg slik at hun føler seg trygg og at jeg ser hvordan hun har det. 

Jeg synes det er helt merkelig at så mange vogner bare har forovervendt sportsdel. Når vi går tur, snakker vi også sammen. Jeg ser hva hun ser på, og beskriver det for henne. Hvis hun ser noe hun er usikker på, ser hun på meg og jeg forteller henne hva det er, og viser henne at det ikke er noe å være redd for. 

Nei, dette skulle visst ikke være enkelt. Jeg har bedt om anbefalinger fra et par nettbutikker, men ikke fått svar. Neste uke tror jeg at jeg tar meg en tur på Barnas Hus og hører hva de har å si - men hvis noen av dere som leser bloggen har erfaring med dette, setter jeg stor pris på tilbakemelding! 


Bildene i innlegget illustrerer humøret mitt etter timesvis på internett på den usedvanlig treige PCen min...

4 kommentarer:

 1. Quinny Zapp Xtra eller Babyjogger city versa kan man ha vendt mot seg. Fornøyd med vår Versa! Tar liten plass i bilen, men stødig, god og romslig. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips! Har sett litt på begge og de er absolutt kandidater begge to :-)

   Slett
 2. Jeg ga opp.....så enig med deg! Vil SE ungen min.....

  SvarSlett