lørdag 7. september 2013

Utebelysning by night

Som nevnt tidligere, har vi investert i en del utebelysning i forbindelse med den nye uteplassen vår. Vi har to spotter i hvert bed og en del spotter nedfelt i gulvet og trinnene.


Spottene i bedene lyser opp blomstrene og de som lyser mot en vegg, lager i tillegg fine mønstre på veggen om kvelden.På begge sider av den nye terrassen, er det felt spotter inn i trinnet ned fra terrassen til nivået med belegningsstein. Det er både effektfullt og praktisk.Det beste med alt (nesten) er at belysningen styres av en tidsstyrt bryter som slår seg på automatisk hver kveld.


I trappen ved inngangspartiet har vi fått montert fem spotter fordelt på de to øverste trinnene. I tillegg har vi utelampene som vi fikk montert når huset var nytt. Både disse og lampene på garasjen, styres av samme tidsstyring som resten av utebelysningen.
 Katten ruslet forbi når jeg tok bilde med lang lukketid..


Vi er utrolig fornøyde med belysningen og kan absolutt anbefale å legge litt penger i utebelysning. Hele området kommer liksom mye mer til liv og det blir en helt annen atmosfære enn uten.

Helt til slutt vil vi gjerne takke Andre hos Meland Elektro for god hjelp og utmerket service!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar