torsdag 5. september 2013

Hagen

I fjor på denne tiden var vi endelig ferdig med hagen foran huset. Vi, hovedsaklig J, hadde da jobbet jevnt og trutt med å få på plass mur, jord, terrasse, bed, plen og hekk i løpet av sommeren.


Vi vurderte å legge stein på området under altanen, men valget endte til slutt på trevirke. Bedene er murt i lecastein, pusset og malt med "slemming". Planen er også å få på plass en topplanke på bedene med tiden.J har også montert en eller annen form for tetning i "taket" slik at det er vanntett. På sikt ser vi for oss en vinterhage med store glassdører i fronten, men vi har ingen konkrete planer enda.I fjor kjøpte vi også en del utemøbler, men de valgte vi, som sagt, å flytte opp på den nye terrassen bak huset. Vi planlegger også å få på plass en flaggstang i det ene hjørnet av plenen. Kanskje i løpet av høsten?På venstre side på bildet over, planlegger vi en trapp som binder de to nivåene sammen, men det får bli neste år. Han må jo ha noe å ta seg til da også.. :-)

Etter at jeg og min blomstervenninne hadde vært på blomsterhandling og kom hjem med en clematis, en klatrerose og espalier de skulle klatre på, måtte J lage stativ til espalierene. Benken på bildet under, fikk vi i bryllupsgave fra mine snille kollegaer.Engelen på bildene under fikk vi også til bryllupet. Treet i den svarte potten fikk vi i gave fra søsteren min og Mr. O når vi feiret ny uteplass og annonsering av baby.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar