lørdag 23. november 2013

Moleskine Baby Journal

Her for noen uker siden ble jeg vitne til en unormalt engasjert diskusjon mellom to kollegaer. De hadde en felles forkjærlighet for "Moleskine" notatbøker. Det er ikke første gang jeg har hørt om disse notatbøkene - det er nemlig flere på jobb som sverger til de, men jeg har ikke latt meg overbevise enda. Jeg bruker vanlige notatbøker som vi får gratis på jobb og kollegaene mine la merke til min skepsis.



I går kom de med en gave til meg - de hadde kjøpt en "Moleskine Baby Journal", og de mener at når jeg kommer tilbake på jobb, kommer det til å være med en ny overbevisning om at den eneste notatboken som fungerer, er "Moleskine". Jeg har sagt at jeg har mine tvil, men det var i hvert fall utrolig koselig å få en gave og jeg kommer selvfølgelig til å bruke den.



Boken er delt inn i ulike temaer, som graviditet, fødsel, hjemkomst, spesielle øyeblikk,helse og mating. Man kan skrive inn oppskrifter, slektstre, lime inn bilder og mye mer. 


3 kommentarer:

  1. Spennende.
    Jeg har en stoooor forkjærlighet for kladdebøker, og har vel egentlig altfor mange.....tomme ;)
    Har to barn, synes det er nok å følge opp babyboka, den du har fått virker litt omfattende?
    Lykke til med fødsel når den tid kommer.
    Liker bloggen og instagrammen din veldig godt, håper du har tid til begge deler etter at bevisene kommer :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, den er kanskje litt for omfattende - og jeg vil jo gjerne ha en slik babybok i tillegg, så vi får se hvor mye jeg kommer til å bruke den - men jeg tenker at jeg kan fylle ut en del nå før fødselen og ta den med på sykehuset i tilfelle jeg har lyst og tid til å notere ned litt umiddelbare tanker.

      Takk for koselig kommentar :-)

      Slett
  2. Huff, stavekontroll er en kjip dings, jeg mente bebisen og ikke bevisene...... :)

    SvarSlett