lørdag 9. november 2013

STOKKE Tripp Trapp-stol og helt andre ting

Denne uken har jeg hentet Tripp Trapp-stolen jeg kjøpte på Babykvelden forrige uke og J har skrudd den sammen. Nå står den på kjøkkenet vårt - klar til bruk. 


Det er så koselig å se huset sakte, men sikkert, bli klart for det nye familiemedlemmet. Det dukker opp babyutstyr i stadig nye rom. Stellebordet er for eksempel på plass på badet også.

Sånn ellers har jeg begynt å bekymre meg for, eller i hvert fall tenke veldig mye på, helt konkrete, praktiske ting som jeg ikke kan noenting om. Jeg er en veldig detaljfokusert person og noen ganger kan det resultere i at jeg bruker unødvendig mye tid på å tenke på ting som jeg like godt kunne ha tatt på sparket. I natt lå jeg for eksempel våken og tenkte på hva som er forskjellen på frottè-, gas- og flanellkluter - eller hvilke forskjellige bruksområder de har. Jeg ble liggende å google og lese på diverse mammaforum - det er jo heldigvis andre som har lurt på det samme før - og nå tror jeg at jeg har en viss ide i hvert fall.


Blomstene på bildene fikk jeg helt uoppfordret fra J tidligere denne uken, og de er selvfølgelig fra Blomsterverkstaden.

2 kommentarer:

 1. Så fint hus dere har!
  Vi skal straks i gang med å bygge hus, og jeg har funnet masse inspirasjon i bloggen din.
  Og så koselig at dere nå skal bli tre! Den Stokke-stolen er så fin, og den skal visst være veldig praktisk også.
  Kan jeg få lov å spørre hva slags benkeplate dere har på kjøkkenet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk - og så kjekt at du har funnet inspirasjon her :-) Jeg husker ikke nøyaktig hva benkeplaten heter, men det er i hvert fall laminat høyglans - en eller annen form for steinimitasjon.. Lykke til videre med husbygging!

   Slett