fredag 6. januar 2012

Bryllupsplanlegging

Vi har bestilt kirke og lokale til den store dagen - som forretsen er 30. juni - men det er også det eneste vi har gjort. Det som haster mest er å få bestilt fotograf, men det er ikke så mange å velge i når man bor litt avsides til..


I dag skal "komiteen" samles over noen glass vin og forhåpentligvis får vi lagt en plan for hva som må gjøres fremover. Noe av det viktigste er selvfølgelig kjolen. Jeg har egentlig ikke sett på kjoler enda - hverken på nettet eller i magasiner - men når jeg bladde fort gjennom magasinene som min snille mamma har kjøpt til meg, innså jeg at jeg har en ganske klar ide om hvordan den skal se ut.


Når jeg var forlover i sommer fant bruden kjolen sin på første forsøk. Jeg regner ikke med at jeg er like heldig, så det er vel bare å komme i gang med letingen...

Buketten på bildene er forresten som vanlig laget av I :-)

God helg til alle som titter innom!

9 kommentarer:

 1. Heisann! Så koselig med bryllupsplanlegging! Det er noe av det artigste jeg noen gang har gjort. Ta vare på gode minner underveis i planleggingen, de har vi koset oss mye med i ettertid. Bryllupsbloggen vår er et godt minne fra den tida. Besøk den gjerne: bryllupet.wordpress.com

  God helg!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for gode råd - jeg skal ta meg en tur inn å se på bloggen din :-)

  SvarSlett
 3. Kooos deg med planleggingen!
  Vi giftet oss 30 juli 2011 :)
  En fantastisk dag!!!

  Sv: Ja, det er den kaken du lurte på (sjørøver)jeg lagde til lilleprinsen min :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig spennende å planlegge bryllup!

  Fabelaktig lørdag ønskes deg og dine. Her er det hjemmekos med mannen, har sett fram til det hele uken. Det har liksom gått i 100 siden jeg begynte på jobb etter juleferien. Noen ganger er det å sitte hjemme og se på tv i armkroken ikke det verste man gjør.

  I morgen er jeg hyret inn til tvillingfotografering, skrekkblandet fryd! Jeg kan jo ikke fotografere på proffnivå, får late som da *blunke*

  maiaklem

  SvarSlett
 5. Så gøy meg bryllupsplanlegging:D Savner det;) Kos deg masse med det!

  Ha en fiiin helg!

  SvarSlett
 6. Så hedig du er som kan planlegge bryllup! Sukk:) Håper du blogger om både kjole, sko, blomster og ja alt(!) underveis:) Bryllup kan jeg nemlig ikke få nok av;)

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 7. Så spennende med giftermål til sommeren!!!
  Ønsker deg lykke til med valg av kjole og planlegging for øvrig.

  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Vil bare minne deg på at brudebutikkene i bergen har en leveringstid på 4-5 mnd på kjolene.

  SvarSlett
 9. Jeg vet at det er lang leveringstid og jeg har bestilt time på et par salonger, så forhåpentligvis går det bra - men takk for tips :-)

  SvarSlett