tirsdag 28. januar 2014

Shopping med baby

I går var mini to måneder og dagen ble feiret på shopping med tante Gina. Vi har ikke vært på shopping sammen på over ett år siden vi begge har vært gjennom en periode med shoppestopp, men nå har vi altså lov til å shoppe igjen begge to.

Jeg og Jenny har vært innom noen butikker tidligere, men dette er den første rene shoppingturen vi har reist på. Jeg pakket stellebagen og fant frem alt vi skulle ha med oss kvelden før, og J pakket vogn, bæresele og julegaver som skulle byttes i bilen. 

 
Det var litt skummelt første gangen jeg og mini skulle på biltur alene - og det ble ikke bedre av at vi var sent ute og jeg plutselig kom på at jeg ikke hadde slått sammen vognen siden damen i butikken viste meg hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg fikk det selvfølgelig ikke til og måtte ringe til J for å få hjelp. Innen vi satt i bilen begge to, var jeg klam av svette.

er jeg heldigvis komfortabel med å få både bilsete, vogn og baby ut og inn av bilen alene og vi kom oss avgårde sånn cirka da vi hadde planlagt. Jenny oppførte seg eksemplarisk hele dagen og hun lå stort sett i vognen hele tiden - bortsett fra når hun spiste, selvfølgelig. Hun ble litt urolig i den siste butikken, men da tok jeg henne bare opp i selen og da roet hun seg.


Jeg kjøpte flere ammevennlige topper, en bukse, litt undertøy og noen smykker og sånt fra Glitter - og selvfølgelig litt klær til Jenny. Nå må jeg bare få tid til å rydde i garderoben en dag..

Det var absolutt en veldig koselig dag, men jeg merket på kroppen at jeg hadde tatt meg mer ut enn jeg pleier, så i dag tidlig sov vi nesten to timer lenger enn vi pleier.

2 kommentarer:

 1. Så fin hun er :)
  Det er deilig når ting går lettere enn man tror.
  Pust ut - du kan ta flere shoppingturer, eller annet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Ja, og det er jo som regel lettere enn man fryktet - i hvert fall når man har gjort det noen ganger :-)

   Slett