mandag 13. januar 2014

Seksukerskontroll

Skal si tiden flyr! Mini har allerede rukket å bli over seks uker, og i dag har vi vært på seksukerskontroll. Vi trillet opp på helsestasjonen og tante Gina holdt oss med selskap. Alt var, som forventet, helt i orden, og hun veide i dag 3960 g. Jeg hadde egentlig regnet med at hun hadde bikket fire kilo nå, men det var bare nesten. 


Når vi var inne hos legen responderte hun fint og smilte når legen snakket til henne. Vi fikk også bekreftet at hun er sterk for alderen - som legen sa: "Du var klar til å komme ut når du gjorde, du". Og jammen ble ikke mamman litt stolt. Det er egentlig utrolig hvor glad man blir bare av å få bekreftet at alt er normalt og hvor stolt man blir hvis babyen får litt ekstra skryt. 

Det eneste som skal følges opp spesielt er at hun helt siden fødselen har hatt en favorittside og det ser ikke ut som at dette kommer til å jevne seg ut av seg selv, så nå skal vi gjøre noen øvelser med henne hjemme og så skal vi til fysioterapeut på onsdag. 


Sånn ellers har ammingen har gått seg fint til. Vi bruker fremdeles skjoldet en del, men vi slipper i hvert fall pumping og flaske. Med en ny baby og julefeiring har det vært lite tid til overs til blogging og sånt, men nå håper jeg på å være tilbake med ett par innlegg i uken i hvert fall. 

1 kommentar:

  1. Så koselig å lese en oppdatering fra dere! Nydelig lita tulle <3

    SvarSlett