lørdag 5. november 2011

Soverommet vårt

..er kanskje mitt favorittrom i huset. Jeg er superfornøyd med alt fra fargene til lay outen. Kombinasjonen av ny seng, dyner og puter, gardiner fra tak til gulv og TV gav oss den "hotellfølelsen" jeg håpet på.


Sengen er fra IKEA og den har fire praktiske skuffer til oppbevaring under madrassen. Det viktigste kriteriet når vi kjøpte ny seng var at det skulle være minst mulig plass til hybelkaniner under sengen.


Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fantasert om å våkne med utsikt til min helt egen walk in-garderobe - og nå våkner jeg til dette hver morgen:


Eller det vil si, vi har som regel skyvedøren lukket - men muligheten er der i hvert fall!


Dekoderen og Blue Ray-spilleren er plassert i et vegghengt skap fra IKEA og TVen henger på veggen. Da jeg ikke var i stand til å ta et fint bilde av TV og skap, viser jeg heller bilder av det som står  skapet.

Lampen gir et fint "kvist-mønster" på veggen - noe som passer fint i kombinasjon med skogsmotivet over sengen.


Og kanskje det beste - bortsett fra garderoben selvfølgelig - den smarte løsningen med oppbevaring og mellomlagring av klær bak en femte vegg.

Jeg hadde grublet lenge på hvordan vi skulle løse "problemet" med klær som hverken er skitne eller rene. Kunne vi få plass til et eget skap for dette formålet på badet? Skulle én seksjon i garderoben være forbeholdt mellomlagring av klær? Eller skulle vi gå for en kiste eller puff ved enden av sengen og kroker på veggen?


Da jeg så en artikkel i Dagbladet om noen som hadde laget til en "walk in" bak en femte vegg på soverommet, visste jeg at dette måtte være løsningen for oss. J var enig så lenge rommet var stort nok - og det var det :-) Nå er det enkelt å holde soverom, garderobe og bad ryddig og fritt for halvskitne klær.

5 kommentarer:

 1. Det med mellomløsning var genialt!! Skal huske det i planlegging i nyhuset.. et evig problem nå!!Soverommet deres er kjempefint! og dere har fått til veldig fin løsning i walk- in closet! Vi må ha skyvedører foran, fordi vi får walk -through closet :) hva bør man tenke på når man skal velge skuffer, hengere etc??
  Vi venter på kommunen - fikk avslag først ( litt over TU... ) så nå har vi klage inne...
  Ha en fin søndag :)
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 2. Wow for et utrolig stilig og gjennomtenkt soverom!! Takk for gode tips!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer!

  Jeg tegnet opp de forskjellige modulene og tenkte gjennom hva som skulle være hvor i garderoben før jeg bestemte meg for hvor mange skuffer og hengere vi trengte. Det tar litt tid å planlegge, men det er verdt det til slutt :-) lykke til videre med nytt hus!

  SvarSlett
 4. Nydelig soverom! Rene hotellfølelsen bare av å se på bildene :) Så herlig å ha walkingarderobe! Det ville jeg likt å hatt.
  Ønsker deg en god kveld
  Klem

  SvarSlett
 5. wow!!! her var det virkelig lekkert!!! å så den garderoben da... nå ble jeg litt misunnelig må jeg innrømme:)))

  flinke dere har vært!
  klem fra mor i fjasevas huset

  SvarSlett