onsdag 16. november 2011

Konstant dempet belysning

Jeg har enda ikke funnet en passende lampe til å ha over spisestuebordet. Vi har altså konstant dempet belysning i spisestuen - og jeg liker det ikke...


Jeg vil ha en lampe som skiller seg litt ut, men allikevel glir inn sammen med resten av interiøret. Jeg ser for meg en avlang variant, men er åpen for andre former - kanskje to litt mindre lamper i stedet for en stor?


I år skal vi feire jul hjemme og jeg hadde håpet å ha lampen på plass innen den tid, men dette har vist seg å være mye vanskeligere å få til enn jeg trodde...


Hvis noen har tips til enten en konkret lampe eller en butikk/nettsted som selger stilige lamper, blir jeg veldig glad for tips! Alle forslag mottas med takk!

3 kommentarer:

 1. Fin blogg du har. Oppdaget nettopp.

  Ang lamper, jeg ville som du sier selv gått for enten en lang lampe eller to enkle lamper. :) spennende og vanskelig med lampevalg. Har gjort noen bommkjøp kan jeg love deg, så snakker av erfaring når jeg sier det er VANSKELIG:)

  Håper du finner den rette lampen.
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Heisann.

  Det er alltid vanskelig å bestemme seg, men jeg ville kjøpt en lampe som gir et godt og direkte lys mot bordet. Enten en enkel industriell lampe tror jeg hadde vært tøff, eller du kan sjekke med bohus eller skeidar.

  Sjekk ut lampen som vi har over kjøkkenet, den tror jeg vi kjøpte på Skeidar og er enkel og gir masse lys.

  http://vigleikhenry.blogspot.com/2011/05/nytt-kjkken-og-tolix-barstoler.html

  Vigleik.

  SvarSlett