tirsdag 27. mai 2014

I will love you

Av og til når jeg holder deg mens du sover - hører pusten din, kjenner hjerteslagene dine, og kanskje den lille hånden din rundt fingeren min - da tenker jeg på hva du betyr for meg og hvordan det kan beskrives. 


En setning fra "Sex and the City" (av alle ting) dukker stadig opp. Det er fra filmen, når Carrie og Big skal gifte seg. Han er usikker på hva han skal skrive i løftene sine og hun sier at han bare skal si: "I will love you". Jeg synes det er en utrolig sterk setning. Den sier så mye, samtidig som den er så kort og konsis.


Det er mitt løfte til deg: Jeg vil elske deg. Ingen forbehold og ingen tvil.  


Jeg har elsket deg frå den dagen jeg fant ut at frøet som var deg, vokste inni meg. Kjærligheten ble sterkere og sterkere, og jeg trodde det toppet seg den dagen jeg fikk holde deg i armene mine for første gang. Men gjett om jeg tok feil. Kjærligheten fortsetter nemlig bare å vokse, og av og til er jeg redd hjertet mitt kommer til å sprekke en dag. 


For hvis kjærligheten kan bli så stor og så sterk, hvor dyp og bunnløs må ikke sorgen ved å miste et barn være? Jeg tror ikke at det kommer til å skje og det er ikke noe jeg tenker mye på, men iblant (når jeg ser nyhetene for eksempel) blir jeg minnet på at det faktisk av og til skjer, at barn går bort så altfor tidlig.


Det er så uendelig viktig å nyte hver dag med deg og jeg skal gjøre mitt ytterste for å huske på å fortsette med det når virkeligheten innhenter oss og jeg må tilbake i jobb. 
Tenk at du allerede er et halvt år gammel. Tiden går altfor fort og av og til skulle jeg ønske at vi kunne stoppe tiden her, slik at jeg bare kunne nyte deg akkurat slik du er nå. Men så tenker jeg på alt det fantastiske vi har i vente, og så kommer jeg på hvor mye kjærligheten har vokst på disse månedene - jeg kan nesten ikke tro at den kan bli enda sterkere nå, men noe sier meg at det kan den. 


Du har vist meg hva morskjærlighet er, og jeg skal bruke hver dag på å prøve å vise deg det. I will love you

1 kommentar:

  1. Så fint skrevet! Vel overstått halvtårsdag! Hipp hipp hurra!! :D

    SvarSlett