torsdag 15. mars 2012

Huset vårt

Jeg får en del spørsmål om huset vårt og det synes jeg er veldig gøy. Vi er utrolig fornøyde og forstår godt om andre vil bygge samme hus. Firmaet som J jobber i er en del av Nordbohus, men det er ikke eneste grunnen til at vi valgte dette huset. Vi ville ha et hus for skrå tomt med hovedetasjen øverst. Både kjøkken og stue skulle ha utsikt mot sjøen og det måtte være plass til en stor garderobe i tilknytning til vårt soverom. Videre ville vi har minst tre soverom i tillegg til vårt eget. Vi hadde kikket gjennom mange hus og tegnet noen forslag selv før vi plutselig innså at Karat fra Nordbohus hadde potensiale til å bli helt perfekt fra oss.


Vi gjorde noen endringer både på fasaden og på planløsningen for å tilfredsstille alle våre behov - dette har jeg tidligere forklart her. Siden vi valgte hus ser jeg forresten at Nordbohus har endret en del på Karat, så hvis noen vurderer å bygge det og blir forvirret av denne bloggen, kan jeg forstå hvorfor.


Nå gleder jeg meg til vi får litt fint vær her på vestlandet slik at vi får malt resten av huset - det ser litt halvferdig ut slik det står nå...

2 kommentarer:

  1. Kjempefint hus! Merker at jeg er i "byggefasen" for jeg elsker å se på hus, plantegninger, osv.. :) God helg til deg!

    SvarSlett
  2. Nydelig hus! har skremmende like kriterier ser jeg, huset vi har valgt er jo i samme gate da! hihi digg med stor terasse.. :)

    Vibeke i skråningen

    SvarSlett