fredag 27. januar 2012

Nyheter i garderoben

I dag har jeg endelig fått ryddet i skuffene mine i garderoben. Det er så deilig å ha faste plasser til alt - så slipper jeg forhåpentligvis å rote utover alt når jeg leter etter for eksempel en strømpebukse.


Enda mer spennende er det med nye sko. Jeg har en svakhet for lekre sko med altfor høye hæler. Selv om jeg har skapet fullt greier jeg sjelden å gå forbi et salg uten å komme hjem med et nytt par - eller to...Jeg skal innrømme at jeg hadde bryllupet i tankene når jeg kjøpte de champagenfargede skoene under, men jeg er litt skeptisk til høyden på de. I tillegg er sålen litt avrundet under, så det føles litt som man skal tippe over når man går med de..men øvelse gjør vel mester, så kanskje det er disse jeg skal gå ned kirkegulvet i?


4 kommentarer:

 1. Knallfine sko! Jeg har akkurat kjøpt bryllupsskoene mine. Bare ta en titt på bloggen :) skulle gjerne hatt høyere heler, men vil ikke være høyere enn mannen på den storedagen. Det er ulempen med å være 1.76 og like jo høyere jo bedre ;) god helg!

  SvarSlett
 2. Hei og takk for koselig melding hos meg:-) Wow - for noen lekre champagnefargede sko! Og så utrolig fint hjemmekontor du har - leste meg litt nedover:-) Et slikt rom hadde vært noe. Jeg legger meg til som følger! Ha en fin lørdag. Hilsen fra Elin

  SvarSlett
 3. Hei og takk for hyggelig melding. Nå minnet du meg på at jeg må rydde i klesskapet mitt, der er det kaos. Hm, tror kanskje at jeg kan leve med kaos en stund til...

  God helg :-)

  SvarSlett
 4. Bryllupstips: Ha flere par sko tilgjengelig. Du blir sliten uansett hvilke sko du velger, så bytt gjerne litt på. Skoene trykker jo gjerne på forskjellige plasser;)
  Jeg var på nippen til å gå over til joggesko, hadde det ikke vært for forloveden min hadde et par hvite enkle sko tilgjengelig. Ikke like fine som brudeskoene mine, men definitivt bedre enn joggesko;) Hehe!
  Lykke til videre med ryddingen. Er så godt når ting har sin egen plass, da er det jo ingen sak og rydde;)
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klemklem:)

  SvarSlett