onsdag 12. januar 2011

TTT

Ting tar tid! I morgen får vi kanskje støpt del 2. Jeg velger å ikke ha for store forhåpninger da planen nok en gang innebærer mange "hvis"...

Ellers tror jeg vi kommer til å gå for kjøkkenet fra Unik. I motsetning til de andre kjøkkenleverandørene vi har vært i kontakt med, virker det som de er oppriktig interessert i å selge. Skulle tro alle var det, men min erfaring har vært kun OK service og dårlig oppfølging. 

På Unik derimot har de fulgt opp alt jeg ble lovet da jeg var der og prisen ser ut til å være godt innenfor vårt budsjett. I morgen skal jeg få kampanjeprisene deres på hvitevarer fra Miele. Om vi får en god pris, bestiller vi nok de også nå. Det er godt med alt som er gjort!

2 kommentarer:

  1. Hei! "Snublet" over bloggen din idag - på jakt etter ideer! Vi skal også bygge Karat, og holder på med plantegninger.. Spennende og vanskelig :) Kommer til å følge med på bloggen din :)

    Hilsen Camilla

    SvarSlett
  2. Hei! Så spennende! Vi holdt på en stund før vi var fornøyd med tegningene, og vi har enda noen småting vi skal bestemme oss for etterhvert. Nå bare gleder jeg meg til vi er ferdig med grunnmuren, så vi kan begynne på selve huset :-)

    SvarSlett