fredag 7. januar 2011

Oppgitt

Lite nytt med fremdriften på huset. I helgen skal J bygge "lego", slik at vi får støpt resten av grunnmuren på mandag (forhåpentligvis) :-)

Ellers er jeg litt oppgitt over både Bohus og Nordea i dag :-(

Bohus fordi jeg har prøvd å få tak i de angående disse i dag, men de tar ikke telefonen! Stolene jeg ønsker meg er en del av januarkampanjen deres, så vi kan spare litt på å kjøpe de nå. Jeg har ikke helt bestemt meg om det er verdt det, det er jo en stund til huset er ferdig, men hadde jeg fått tak i de i dag og de hadde bekreftet at de hadde stolene inne, hadde jeg nok slått til. Jeg har jo så lyst på de! Siden de ikke tok telefonen gadd jeg ikke kjøre inn i tilfelle bomtur... Vi får se en annen dag.

Når det gjelder Nordea, kan det se ut som rådgiveren vår har sluttet uten at noen har informert oss! Ifølge kundeservice og nettbanken har vi fått en ny rådgiver - jeg fikk hverken tak i henne eller noen andre i samme filial.

For det første har altså rådgiveren vår sluttet og vi har fått en ny rådgiver uten at noen har opplyst oss om dette. For det andre er det omtrent umulig å få tak i nummeret til riktig filial. Jeg måtte ringe 06001 og vente i kø. Da jeg endelig kom igjennom, ba jeg om å bli satt over til riktig filial, men operatøren kunne ikke finne ett eneste nummer på noen som jobbet der! Etter å ha oppgitt personnummeret mitt, fikk jeg navnet på vedkommende som visstnok er vår nye rådgiver. Jeg forsøkte å ringe henne, men da klokken var nesten halv fire, regnet jeg ikke med at hun kom til å ta den. Jeg hadde rett.

Jaja, nå er det helg! :-)

2 kommentarer:

  1. Kjedelige greie med banken...... Fekk du fatt i stolane??? :) xIx

    SvarSlett
  2. Nope, har ikkje gjort fleire forsøk...

    SvarSlett