søndag 5. august 2012

Bryllupsblomster

Jeg er så heldig å ha en god venninne som også er blomsterdekoratør. Hun fikk et budsjett å forholde seg til, men ellers frie tøyler hva gjelder brudebukett og resten av blomstrene i bryllupet.




Vi leide lysestaker i tre størrelser. De største brukte vi i kirken, på de offisielle bildene og i festlokalet. Ingvill og hjelperne hennes (blant annet meg) hadde festet perler og roser på streng som hang fra lysestakene. Det ble kjempefint. Ellers ble kirken pyntet med noen blomsteroppsatser som jeg dessverre ikke har bilder av og masse roseblader.



Borddekorasjonene var laget av runde oasiskuler i tre forskjellige størrelser - og de var skikkelig fine! 


Bordkortene laget jeg selv. Jeg kjøpte chiffonposer på Panduro, fylte de med "Love hearts" og "operamints" og festet på en merkelapp med navn. Enkelt og greit.


Buketten var kanskje litt utradisjonell med tanke på hvordan den skulle bæres, men jeg er i hvert fall veldig fornøyd med hvordan det funket. Den var enkel å håndtere og aldri i veien siden jeg fint kunne bruke den hånden til andre ting også. I tillegg synes jeg at jeg får et fint, feminint håndlag på alle bildene - og det er jo ikke så dumt :-)


Hun fikk god hjelp av mange andre snille jenter til å lage de ulike elementene i henget. Jeg tredde selv perlene på streng, men ble sendt hjem i halv elleve-tiden fredagen. Ingvill og flere av de andre ble stående til langt på natt for å få ferdig buketten. Takk, jenter <3 




Når jeg møtte Pappa i våpenhuset i kirken og fikk buketten av Ingvill ble jeg helt målløs. Den var virkelig helt perfekt til meg og passet så godt til kjolen, håret og alle de andre elementene!




Så hvis noen fra Nordhordland skal gifte seg, kan jeg virkelig anbefale å ta kontakt med Ingvill Marie Svenheim. Hun kan lage hva som helst - enten du har en spesifikk bukett i tankene, vil gi henne frie tøyler, eller noe midt i mellom :-)

2 kommentarer:

  1. Uten tvil, den fineste brudebuketten ( eller bukett generelt ) jeg noensinne har sett!!

    SvarSlett