fredag 20. mai 2011

Krise avverget!

Jeg holdt på å bestille kjøkken med helt feil ventilator og benkeplate i dag!! Ikke verdens undergang kanskje, men ganske alvorlig allikevel :P

Alt var egentlig bestemt og jeg skulle bare bekrefte lengden på benkeplaten, men plutselig så jeg at ventilatoren ikke har blitt endret etter at vi endret frontene. Dvs at denne ventilatoren:


, hadde blitt bestilt til disse frontene:


Ikke helt match akkurat :/ Heldigvis fikk jeg endret til denne løsningen:


Tror det vil passe bedre :) men så viste det seg altså at når jeg skrev at jeg ville ha svart høyglans benkeplate, trodde butikken jeg mente stenimitasjon....heldigvis oppdaget jeg det før bestillingen ble sendt - tenk om jeg hadde ventet på en helt svart og fin benkeplate og hadde fått dette: 


Det viser seg at denne butikken ikke leverer helt svarte benkeplater. Det er visst fryktelig upraktisk :( jeg ble så satt ut at jeg ikke kunne bestemme meg for noe. Prøvde å ringe J for å få råd, men der var det ikke mye hjelp å få - typisk mannfolk :P

Vi ble enige om at jeg skulle få helgen til å bestemme meg på...Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre - jeg tror tre er utelukket pga den stramme, moderne og minimalistiske stilen jeg ser for meg på kjøkkenet. Stenimitasjon liker jeg rett og slett ikke. Da står jeg igjen med grå eller hvit laminat... Heldigvis to dager å tenke på :)

3 kommentarer:

 1. Kjøkkenet er jo viktig at det blir riktig med en gang da! Spenning intil det er på plass og alt i ditt hode på plass tenker jeg.
  Har akkurat pusset opp ett kjøkken selv. Lykke til.
  Anki

  SvarSlett
 2. Ikke enkelt det der!!
  Vi har tegnet Norema Edel hvit med vifte som dere først hadde:) Jeg liker litt lunere stil og tenker derfor på heltre.. men har funnet ut at kompositt kanskje er mer prakstisk (silstone eller corian ) MEN vi har litt bedre tid til å tenke..

  Har hørt at ikke helsvart er så praktisk, men på denne bloggen ser det ut som der har valgt noe lignende som svart høyglans:
  http://husgleden.blogspot.com/search/label/Kj%C3%B8kken

  Lykke til med tenkingen!! :)
  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 3. Hei!

  Det er veldig viktig å få kjøkkenet riktig, ja. Skal tross alt leve med det i maaange år :)

  Jeg er enig i at den hetten vi hadde valgt først passer veldig bra til mer profilerte fronter og at det da passer med heltre-benkeplate. Det var som sagt det vi hadde tenkt på i utgangspunktet, men etter utallige timer på diverse blogger og nettsteder, har jeg altså funnet ut at jeg liker en mer moderne og minimalistisk stil. Gleder meg til å se resultatet :) Lykke til videre til dere også!

  SvarSlett