fredag 25. mars 2011

Ferdig med takstein og støping av gulv

Nok en gang lenge siden forrige oppdatering. Denne gangen har det skjedd store ting siden sist - taket er ferdig og gulvet i underetasjen er støpt.

Forrige helg fikk vi hjelp av min kjempesnille onkel og søster til å legge rør til vannbåren varme. Etter isopor, rør og armeringsmatter var på plass, så det slik ut:
Taket ble endelig ferdig forrige uke:Tirsdag denne uken ble gulvet i underatsjen støpt:Nå skal gulvet tørke i ett par uker. I mellomtiden skal J gjøre huset ferdig utvendig, montere ventilasjonsanlegg og lage hyller og gulv på kaldtloftet.

2 kommentarer:

  1. Langt dere har kommet:) ser flott ut! Hvilken takstein har dere valgt?? Vi har fått tegnet kjøkken hos Norema og ble veldig fornøyd - men fy hvor det koster!!! Tenkte å undersøke priser med andre leverandører.. Likte veldig godt kjøkkenet deres - og tror det blir veldig stilig med "selvtatte" bilder:)
    God helg!

    Hilsen Camilla

    SvarSlett
  2. Ja, det går unna :) Taksteinen heter Zanda Protector. Vi var også hos Norema, men valgte altså å gå for en litt rimeligere variant. Lykke til videre!

    SvarSlett