tirsdag 20. september 2011

Ett bilde

..som representerer meg og bloggen min. Selv om jeg ikke har blogget så lenge og selv om jeg ikke har vist mye annet enn husbygging og litt interiør på bloggen, har jeg bestemt meg for å delta i Sukkertøy for øyets utfordring: "Knips et bilde som representerer deg og bloggen din".

Bildet mitt inneholder mange av mine favoritter. Jeg elsker sko, vesker og annet tilbehør. Selv om jeg har faste plasser til tilbehøret mitt, ligger det som regel spor etter meg rundt omkring i huset. Jeg har nemlig en tendens til å ta av meg ting andre plasser enn der det hører hjemme...

En annen favoritt er, i motsetning til "de fleste" andre interiørbloggere som tydeligvis foretrekker te og kaffe, Pepsi Max. Når jeg skal kose meg innebærer det som regel et stort glass iskald Pepsi Max.

Videre kunne jeg tenkt meg å si at jeg liker å slappe av med en god bok, men sannheten er at jeg sjelden leser bøker lenger. Det går stort sett i diverse blogger og nettsteder og ett og annet interiørblad..


Fargene i bildet representerer fargene vi har i stort sett hele huset. Det går mye i grått, hvitt, lilla og litt svart.

Oppe i hjørnet viser litt av ett av bildene jeg har tatt selv. Jeg har ikke bestemt meg for hvilket av bildene mine jeg liker best, men jeg tror det er dette som får flest kommentarer av folk som er på besøk.

En siste favoritt er nelliker. Jeg synes de er kjempefine - og dessuten er de billige og holder seg fine i flere uker.

2 kommentarer:

  1. Det så ut som en skikkelig koseplass. Flott bilde og det var lyst og lekkert.

    Vigleik

    SvarSlett