Hvis du vil lage det samme trenger du:
- 3 dl hvetemel
- 1 ts salt
- 5 dl melk
- 3 stk egg
- 400 g kjøttdeig
- 1 hakket løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 boks hakkede tomater
- 2 ss tomatpure
- Salt, pepper, chilipulver, spisskummin og tobasco
- 1 dl vann
- Ost
- Nachos chips
Mens pannekakerøren sveller, lager du fyllet. Stek kjøttdeig og legg den over i en annen panne. Stek så løk og hvitløk i litt smør og legg det over i samme panne som kjøttdeigen. Tilsett tomater, tomatpure og vann og la fyllet småkoke mens du steker pannekakene.
Smak til fyllet med salt, pepper, chilipulver, spisskummin og tobasco. Du kan selvfølgelig bruke andre krydder også, som for eksempel basilikum som vist i oppskriften på Matprat, men vi ville ha en litt mer meksikansk variant og valgte derfor chili, spisskummin og tobasco i stedet.
Fordel så mesteparten av fyllet i pannekakene, legg på ost og knuste nachos og rull de sammen. Legg de i en ildfast form, fordel resten av fyllet over pannekakene og topp med nachos og ost.
Gratiner pannekakene i ovnen til osten er gyllen - cirka 10 minutter på 200 grader. Server med rømme på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar