Videre kokte jeg opp vann med kyllingfond mens jeg stekte blomkålen og løken i litt smør. Etterpå kokte jeg blomkålen og løken mør i vannet mens jeg stekte bacon og kamskjell.
Hvis J hadde vært hjemme, hadde jeg nok tint litt foccacia, men siden jeg var alene i dag, skippet jeg dette.
Jeg opererer ikke med eksakte mål når jeg lager mat på denne måten, men jeg kan prøve å sette opp en oversikt over mengdene jeg brukte i dag, hvis noen vil prøve seg selv. Husk at jeg var alene i dag, og at oppskriften må tilpasses etter hvor mange personer du lager suppe til.
- 1/2 blomkål
- 1 stor sjalottløk
- 2 fedd hvitløk
- Litt smør til steking
- 2 kamskjell
- 1 "snei" bacon
- 2 dl vann
- 1/2 pakke kyllingfond
- 1 dl melk
- Litt salt og pepper
Jeg tok ikke tiden på hvor lang tid jeg brukte, men jeg tror ikke det tok mye mer enn 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar