lørdag 20. august 2011

Bad

Her kommer noen bilder av badet i hovedetasjen. Det er ikke enkelt å ta bilder i et såpass lite rom uten linse med skikkelig vidvinkel, men jeg har gjort så godt jeg kan..


Vi vurderte boblebad eller et mer minimalistisk badekar, men endte altså opp med et lite boblekar. Som ingen av oss ha hatt tid til å teste enda..Baderomsinnredningen er fra Kvik og den var et mareritt å montere!


Disse søte fuglene er to av flere dyr som ble med meg hjem fra Stockholm.


3 kommentarer:

 1. Hei, nydelig nydelig nydelig. Jeg og min samboer skal også bygge Karat. Vi er nok ferdige med grunnarbeiderne til neste helg (håp). Mange fantastisk flotte bilder, det var skikkelig morro å se, inspirasjon og tips. Vi har også planlagt lenge godt over 1 år, så det meste er på plass. Regner med dere elsker det nye huset deres :) God helg, hilsen fra Vesterålen

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg tror nok dere kommer til å bli veldig fornøyde med Karat-huset deres. Det er i hvert fall vi med vårt :)

  Dere har en spennende tid foran dere - tiden går plutselig veldig fort og beslutninger må tas så fort som mulig for å ikke forsinke arbeidet. Da er det veldig greit å ha tenkt igjennom det meste på forhånd. Lykke til videre!

  SvarSlett
 3. Hei igjen! Takk for svar. Ja det er bra sikkert at vi har mye spennende forran oss. Vi jobber begge turnus og er bort 4-5 uker i slengen. Så vi har hyret en takstmann til å følge opp under byggeprosessen. Jeg har montert et Web camera så jeg kan logge meg på å se fremgangen (fra andre siden av kloden:)) Jeg måtte sende link til din blogg meg en gang jeg så dette til samboeren min, å det falt i smak. Hun har tidligere snakket om den 5 veggen på soverommet, NÅ skjønte jeg hva hun mente :) Vi har litt andre løsninger enn dere, morro å se. Kanske vi kan få tips fra dere etter hvert. Kos dere masse i det fantastiske flotte huset deres!

  SvarSlett