søndag 20. oktober 2013

Boller, babyrom og bloglovin

I går kunne jeg se på snapchat-storyen til søsteren min at hun bakte boller. Jeg vurderte å høre om jeg kunne få meg en bolle, men fant ut at jeg heller kunne bake selv. Jeg ba derfor J kjøpe med seg vaniljekrem hjem, for det orket jeg ikke tanken på å lage. Når han kom hjem etter å ha vært på IKEA hadde han kjøpt vaniljekrem, men han hadde også med seg boller fra den snille søsteren min!

Dagen i dag har allikevel gått med til bollebaking. Jeg bruker denne oppskriften fra Trines matblogg, og de blir helt himmelsk gode. Det er ikke så mye arbeid, men det tar litt tid da deigen skal heve lenge i flere omganger. Nå har jeg frysen, og magen, full av boller. I tillegg tok jeg med meg en skål med boller på besøk til mamman min.


Sånn ellers har J vært på IKEA og handlet, med handleliste vel og merke, og når jeg gikk å la meg i går kveld, skrudde han sammen skap, kommode og hylle til babyrommet. Det var så koselig å stå opp i dag og se at det begynte å ligne på et barnerom. I tillegg til de tingene jeg hadde bedt han om å kjøpe, hadde han også kjøpt noen flotte oppbevaringsbokser som han hadde plassert i den øverste skuffen i kommoden. Jeg åpnet skuffen tilfeldig og ble glad - litt i overkant glad i organisering, kanskje..? 


Jeg har brukt dagen på å flytte rundt på de store tingene på babyrommet og tenke på hvordan jeg ville ha det. På grunn av størrelsen på kommoden, kunne jeg ikke møblere rommet helt slik jeg hadde tenkt og ble tvunget til å tenke nytt. Jeg klarte ikke å slippe tanken på at rådyr-wallstickeren måtte være på veggen til høyre, og dermed ble det slik. 

Vi har sammen hengt opp bilder, bildelister og lampen. Rommet er ikke ferdig enda, men disse bildene gir ihvert fall et inntrykk av hvordan det blir. Jeg gadd ikke ta frem stativet til kamera, så kvaliteten på bildene er litt så som så, men det kommer bedre bilder etter hvert.


I tillegg har jeg fått meg en slik bloglovin-knapp i menyen til høyre på bloggen, så nå er det bare å begynne å følge meg der :-)
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2890897/?claim=bzvpvkc7ezy">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 kommentarer: