onsdag 23. mai 2012

Pavlova

Pavlova har lenge vært en favoritt på kakebordet, men jeg har aldri laget den selv. Eller det vil si, jeg hadde aldri laget den selv før 17. mai. I anledning nasjonaldagen prøvde jeg meg altså på en pavlovakake i rødt, hvitt og blått.


Jeg brukte denne oppskriften fra Matprat, men kun med jordbær og blåbær. Bunnen kan lages flere dager i forveien og fyllet er fort gjort - i hvert fall hvis en bruker ferdiglaget vaniljekrem.


Resultatet ble ganske bra - det eneste jeg skal gjøre annerledes neste gang, er å steke bunnen litt lenger. Kaken ble frisk og god og fargene var selvfølgelig midt i blinken til en 17. mai-feiring.


fredag 18. mai 2012

Hurra for 17. mai!

Nasjonaldagen feiret vi blant annet sammen med søsteren min og Mr. O. Jeg hadde kjøpt et par flagg og et bredt bånd i rødt, hvitt og blått som jeg dekorerte bordet med.


Jeg knyttet sløyfer i båndet som jeg pyntet med og jeg brukte det samme båndet til å knytte rundt serviettene. Jeg syns i hvert fall selv at jeg fikk mye pynt ut av et enkelt og rimelig utgangspunkt.



onsdag 9. mai 2012

51 dager igjen!

Det var visst lettere sagt enn gjort å oppdatere bloggen regelmessig... Det skjer utrolig mye både privat og på jobben for tiden, og i tillegg har den gamle PCen min tatt kveld. Jeg har fått ny PC, men bruker fremdeles litt lenger tid på ting enn før.


Overskriften refererer selvfølgelig til BRYLLUPET - tenk at det bare er 51 dager igjen! Jeg tror vi har sånn cirka kontroll, men det dukker hele tiden opp nye nytt som må ordnes.


I dag fikk jeg diverse bryllupsstæsj i posten. 




Brudeparet skal pryde toppen av kaken, bjellen er til vår toast madame og i bakgrunnen ser dere hjerteglass og gjesteboken.



Når jeg kom over disse champagne-såpeboblene bare måtte jeg ha de også :-)